Den nyeste udgave af RetorikMagasinet er på gaden, og det indeholder en anmeldelse af vores bog Fra øje til øre. RetorikMagasinet er et populærvidenskabeligt magasin om retorik, og vi havde derfor ventet med spænding på, hvad de syntes om vores bog. Deres mening har nemlig stor betydning for os.

 

Heldigvis lød det sådan her:


“Dækningen af de mange genrer er en særlig styrke ved bogen, og det samme er de løbende indspark af fagfolk, praktikere og andre eksperter fra en lang række fagområder der ærligt og detaljeret deler ud af egne erfaringer.”

 

og


“Uanset om interessen er privat eller professionel, er bogen en lettilgængelig og praktisk guide for alle med interesse for oplæsning og mundtlig formidling i litteratur, tv, radio, speak og podcast – i kirken eller på scenen, i studiet eller live.”

 

Læs hele anmeldelsen her.

Kategorier: Bogen

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *